Mi is az a láthatatlan fogszabályzó és hogyan kell elképzelni?

A láthatatlan fogszabályzó a fogak nyelv felőli oldalára van ragasztva, így az beszéd közben rejtve marad. Tehát fő tulajdonsága a diszkréció. A külső szemlélő csodát lát: a fogak hetek alatt tetszetős ívbe rendeződnek. Előnye még a készüléknek, hogy csak 6-8 hetente kell ellenőrzésre járni. Ez manapság a legkorszerűbb fogszabályozási technika. Gyors, esztétikus és komfortos.
Hogy miért csak kevés fogorvos ajánlja? Ennek a technológiának az alkalmazása speciális tudást és gyakorlatot kíván így csak néhány fogorvos használja.
A legtöbb rendellenesség kezelhető ezzel a készülékkel. Mindig gondos állapotfelmérés után javasoljuk az alkalmazását. Itt említjük meg, hogy rögzített fogszabályozót bárki kaphat, akinek foga van- életkortól függetlenül.
Kizáró ok lehet azonban súlyos fogágy-betegség, az elhanyagolt fogazat, egyéb súlyos betegség. Tudnunk kell továbbá, hogy rögzített fogszabályozó viselésekor nagyon gondos fogápolásra van szükség, mely sok időt, türelmet igényel. A kívánt eredmény elérése után a fogakat rögzíteni kell, általában egy belülre ragasztott eszközzel (retainer), ennek elmaradása a fogak visszamozdulását eredményezi!

Miért érdemes minket választania?

Rendelőmet kifejezetten a láthatatlan fogszabályozás iránti elkötelezettség jegyében hoztam létre. Sokéves tapasztalatom a fogszabályozás terén, valamint naprakész tudásom melyet e speciális fogászati terület vezető szakemberei által tartott hazai és külföldi elméleti és gyakorlati kongresszusokon való folyamatos részvétellel szerzek meg a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja Önnek, kedvező áron.